Raimunda Carrilho

Veggie Galore – Groente in Overvloed

Mijn hele leven al houd ik van groente. En dan vooral groente die met hun wortels in de volle grond hebben gestaan en tijd hebben gehad om te groeien. Geef mij een bord vol bloemkool en ik heb met smaak gegeten! Maar dan wel graag gekruid. Met Madamme Jeanette, gember en knoflook bijvoorbeeld. 

In mijn voedingskeuze en de wijze waarop ik mijn eten bereid, laat ik me graag inspireren door mijn creoolse achtergrond. Geboren in een familie met een joods Portugese- Libanese roots enerzijds en West- Indische en Indiase roots anderzijds kook ik  voor de avonturist die, net zoals ik, wel van een smaakbeleving houdt.

Elke vrijdagavond kan je bij mij veganistisch eten in de Paraplufabriek. Ook deel ik met veel plezier middels cateringactiviteiten en kookworkshops de kennis die ik heb doorgekregen met anderen.

Wil je zelf eens aan de slag? Probeer dan 1 van mijn recepten uit of geef je op voor een workshop.