Kookworkshop


Benieuwd hoe je zelf een heerlijke veganistische maaltijd op tafel zet? Smaakvol en met spannende kruidencombinaties? Geef je dan op voor een kookworkshop van Veggie Galore! Stuur een mail naar info@veggiegalore.nl.

19 oktober 14:00u-17:00u Tofu en tempeh

Wil je weten hoe je tofu en tempeh klaarmaakt? Of ben je opzoek naar nieuwe inspiratie? Gedurende deze workshop deel ik met jou mijn favoriete tempeh gerecht en laat ik je zien hoe je met tofu een heerlijke Caraïbische curry maakt.


Na afloop proeven we al dit lekkers en krijg je de recepten mee naar huis. Neem je eigen schort mee!


Duur: 3 uur
Prijs: €35,- p.p. incl. alle ingrediënten, koffie/ thee en lekkers

29 oktober 17.30u-22.00u Veganistisch koken

Benieuwd hoe je een lekkere en volwaardige veganistische maaltijd op tafel zet waar iedereen van kan genieten? In deze workshop vertel ik je uit welke plantaardige bronnen je eiwitten, ijzer, vitamine B1 en B2 kunt halen. Hoeveel je er van moet eten en wat te doen met de onmisbare vitamine B12.

Je ontvangt van mij een fijn overzicht met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en een receptenblad. Samen met de andere gasten ga je dan aan de slag met het maken van verschillende proteïne rijke gerechtjes.

Na afloop dekken we de tafel waaraan we heerlijk van elkaars kookkunsten kunnen proeven. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Duur: 4,5 uur
Prijs: €49,50 p.p. incl. alle ingrediënten, koffie/ thee en een drankje naar keuze

16 november 13:00u-18:00u De Surinaamse keuken

We beginnen deze workshop met een korte introductie over de Surinaamse keuken en haar vele culturele invloeden. Vervolgens ga je samen met de andere gasten koken. Iedereen maakt aan de hand van een recept, die je van mij krijgt uitgereikt, verschillende gerechtjes.

Na afloop proeven we al dit lekkers en krijg je de recepten mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 3 uur

Prijs: €42,50 p.p. incl. alle ingrediënten, koffie en thee