Kookworkshop


Benieuwd hoe je zelf een heerlijke veganistische maaltijd op tafel zet? Smaakvol en met spannende kruidencombinaties? Geef je dan op voor een kookworkshop van Veggie Galore!

23 februari 11:00u-15:00u

Taart bakken

Tijdens deze workshop leer je op twee manieren hoe je een heerlijke romige cheesecake kunt maken: raw en gebakken. Ook gaan we aan de slag met het maken van verschillende toppings om de taart nòg lekkerder te maken.


Na afloop proeven we al dit lekkers en krijg je de recepten mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 3 uur
Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/ thee en lekkers

22 juni 13:00u-18:00u

De Surinaamse keuken

Maak kennis met Surinaamse groente en smaken! We gaan aan de slag met kouseband en boulangee. Koken een perfecte rijstschotel met djar pesi bonen en maken tempeh klaar zoals je niet eerder hebt geproefd. Geen Surinaamse maaltijd is compleet zonder zuurgoed. Van komkommers en wortels maken we dit lekkere frisse bijgerecht.

Na afloop proeven we al dit lekkers en krijg je de recepten mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 5 uur

Prijs: €59,00 p.p. incl. koffie/thee en lekkers

3 augustus 11:00u-14:00u

Sambal maken
Leer je eigen sambal maken! Voor deze workshop neem je 200-500 gram van je eigen favoriete pepers mee. We gaan aan de slag met recepten voor sambal uit verschillende landen. Zoals een frisse pika van de ABC- eilanden. Een pikante chutney uit Trinidad en een heerlijke tomatensambal gebaseerd op creools Javaanse kruidencombinaties. In de workshop leer je hoe dat je de sambals zolang mogelijk kunt bewaren. De recepten èn je zelfgemaakte sambals krijg je aan het eind van de workshop mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 3 uur
Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/ thee en lekkers