Mango Verrine

Mango Verrine

Recipe by RaimundaCourse: DessertCuisine: Creools, Caribisch
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

15

minutes

Eenvoudig en ohh zo lekker!

Ingrediënten

  • 125 ml kokoscream

  • 240 ml amandelmelk

  • 1 eetlepel maïzena

  • 100 gram rietsuiker

  • 1 vanillestokje

  • 3 kardemom peulen

  • 1 verse mango, gepureerd

Bereiding

  • Verwarm de amandelmelk en kokoscream met de suiker, het vanillestokje en de kardemom. Draai het vuur uit en laat de custard iets afkoelen. Schep met een lepel de kardemom peulen en het vanillestokje uit de custard. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg er voorzichtig uit. Roer het merg door de custard.
  • Als de suiker is opgelost, klop dan met een garde dan de maïzena er door heen. Laat het geheel op een middel hoge vlam inkoken tot vla dikte. Blijf af en toe roeren.
  • Schep in een mooi glas eerst de custard en vervolgens wat gepureerde mango er bovenop. Herhaal dit tot dat het hele glas gevuld is. Eindig met een schep gepureerde mango.
  • Om het plaatje helemaal af te maken, strooi je wat grof gehakte pistachenoten en rozenblaadjes over de bovenste laag mango.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*