Mango Verrine

Eenvoudig en ohh zo lekker!

Ingrediënten (1-2 personen)

240 ml amandelmelk

125 ml kokoscream

1 eetlepel maïzena

100 gram rietsuiker

1 vanillestokje

3 kardemom peulen

1 verse mango, gepureerd

Bereiding

Verwarm de amandelmelk en kokoscream met de suiker, het vanillestokje en de kardemom. Als de suiker is opgelost, klop dan met een garde dan de maïzena er door heen. Laat het geheel inkoken tot vla dikte. Draai het vuur uit en laat de custard iets afkoelen.

Schep in een mooi glas eerst de custard en vervolgens wat gepureerde mango er bovenop. Herhaal dit tot dat het hele glas gevuld is. Eindig met een schep gepureerde mango.

Om het plaatje helemaal af te maken, strooi je wat grof gehakte pistachenoten en rozenblaadjes over de bovenste laag mango.

Yumm!!!


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*